Riffel

Vi har vores egen indendørs 15 meter bane til salonriffel, samt adgang til at bruge Ballerup Skytteforenings 100 meter og 200 meter baner med indendørs skydepladser hvilket gør at du nemt kan træne.


Billedet her er fra pokalskydning 7. september 2019 og vinderne herunder til venstre

Riffel:

Ballerup Jagtforening skyder på 100 og 200 meter banen i Råmosen, hvor vi deler skydetider med Balskyt, Ballerup Skytteforening. Maksimum kaliberen på banen i Råmosen er 8 mm.

Skydningerne annonceres på hjemmesiden samt FaceBook og ligger normalt på torsdage og lørdage. 

 

Indskrivning sker på almindelige skydebanedage, som angivet på forsiden; lørdage kl. 9:00 – 10:30 og torsdage kl. 18:00 – 19:30. Ankommer du senere end indskrivningstidspunktet vil det ikke være muligt at skyde.


Afholder foreningen særlige arrangementer som f.eks. Obligatorisk Riffelskydeforløb, forberedende feltskydning eller BJF fælleskydning kan der være ændringer i om der kan indskrives ved fremmøde eller om der skal købes skydetid i webshoppen. Dette vil fremgå af FaceBook og forsiden.


Betaling sker i indskrivningen (MobilePay) eller tider kan købes gennem webshoppen 


Husk altid at medbringe gyldig jagttegn samt våbentilladelse til alle dele af våbnet.

Salonriffel:

Skydning på salonriffelbanen på Ballerup

Jagtforenings egen bane i foreningshuset på Engagergård. Der skydes på

banen imellem 19.00 – 21.00.

 

Skydning med salonriffel er en god måde at træne aftræk på.

 

Betaling sker på banen.

 

Naturligvis er den mindre kaliber god til regulering af mindre fugle. Derfor er det en god ide at træne inden en regulering. Derforuden er salonriffel god til at træne aftræk idet samme teknik bruges til riflerne med de større kalibre – og så en prisen per skud noget mindre.


Har du særlige behov for at åbne en dag for eksempel i forbindelse med et arrangement for dit konsortie, så kontakt os på bjf@bjf.dk og lad os se om vi kan finde en dag til dit arrangement.