Riffel

Formand:

Claus Soltau

mail: Riffel@bjf.dk

Kurser i BJF:

Jagttegnskursus. beskrivelse på forsiden https://bjf.dk/index.html og tilmelding på

https://bjf.dk/om-foreningen/weebshop.html.

 

 

Ballerup Jagtforening

Engagergård,

Måløv Byvej 288, 2760 Måløv

CVR: 36267569

 

Bank: Nykredit 5479 0002520602

Vi har adgang til både en indendørs 15 meter bane til salonriffel samt adgang til at bruge Ballerup Skytteklubs 100 meter og 200 meter baner med indendørs skydepladser hvilket gør at du nemt kan træne. Billedet her er fra pokalskydning 7. september 2019 og vinderne herunder til venstre

Riffel:

Ballerup Jagtforening skyder på 100 og 200 meter banen i Råmosen, hvor vi deler skydetider med Balskyt, Ballerup Skytteforening. Maksimum kaliber er 8 mm. Skydningerne annonceres på hjemmesiden og ligger normal på torsdage og lørdage. I visse situationer kan der være skydning på søndage, hvis for eksempel banen er optaget til andre skydearrangementer.

 

Betaling sker på banen.

 

Indskrivning sker mellem kl. 9:00 – 11:00 på lørdage og 18:00 – 20:00 på onsdage (Vinterskydning indskrivning 10.00 – 11.00). Ankommer du senere end indskrivningstidspunktet vil det ikke være muligt at skyde. Husk altid at medbringe gyldig jagttegn samt våbentilladelse til alle dele af våbnet.

Salonriffel:

Skydning på salonriffelbanen på Ballerup

Jagtforenings egen bane i foreningshuset på Engagergård. Der skydes på

banen imellem 19.00 – 21.00.

 

Skydning med salonriffel er en god måde at træne aftræk på.

 

Betaling sker på banen.

 

Naturligvis er den mindre kaliber god til regulering af mindre fugle. Derfor er det en god ide at træne inden en regulering. Derforuden er salonriffel god til at træne aftræk idet samme teknik bruges til riflerne med de større kalibre – og så en prisen per skud noget mindre.


Har du særlige behov for at åbne en dag for eksempel i forbindelse med et arrangement for dit konsortie, så kontakt os på bjf@bjf.dk og lad os se om vi kan finde en dag til dit arrangement.